TRABZON / ARSİN - Yeşilyalı İbni Sina Ortaokulu

May

Türk Zeka ve Strateji Oyunu Mangalada Okulumuz 6. Sınıflarda Birinci Oldu.

May

Birlik Beraberlik, Dayanışma, Kardeşlik Ayı ´´Şehr-i Ramazan´´ Etkinlikleri Kapsamında Okulumuzda Öğretmen ve Öğrencilere İftar Verdik.

May

Okulumuzun Kalorifer Dairesini Yeniledik. Emeklerinden Dolayı Emin KOÇ'a Teşekkür Ederiz.

May

Okulumuzda, öğretmenleri danışmanlığında, öğrencilerimizin hazırladığı ürünlerin sergilendiği TÜBİTAK 4006 Bilim Fuarı Gerçekleştirildi.

May

Okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda 8. Sınıf Öğrencilerimize Liseleri Tanıtım Etkinlikleri Düzenlendi.

May

Okulumuzda Saç Tıraşına İhtiyacı Olan Öğrencilerimiz, Usta Berberler Tarafından Tıraş Edildi.

Nis

23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı Coşku ile Kutlandı.

Nis

Okulumuzun Bahçesinden İlkbahar Manzaraları...

Nis

Mart Ayındaki Yeşil Kart Ödüllerimizi Öğrencilerimize Verdik.

Nis

Okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda 8. Sınıf Öğrencilerimize Yönelik Seminer Çalışması Gerçekleştirdik.

Mrt

Orman Bölge Müdürlüğü Tarafından düzenlenen resim yarışmasında dereceye giren öğrencimiz B. Yıldız, törenle ödülünü aldı.

Mrt

Hafta sonu kurslarımızı ziyaret eden sayın Kaymakamımız ve İlçe Milli Eğitim Müdürümüz Kurslarda görevli öğretmenler ve bazı öğrencilerle görüştü.

Mrt

Okulumuzun Çok Amaçlı Salonunda 18 Mart Çanakkale Deniz Zaferi Etkinlikleri Düzenledik.

Mrt

8. sınıf öğrencilerinden oluşan bir grup “pi sayısı” hakkında bilgi verdiler. Yine öğrencilerin hazırlamış olduğu pi etkinliğine, Matematik ilgi ve sevgisini arttırmak ve farkındalık oluşturmak amacıyla okul koridorlarına pi görselleri asıp pi panosu hazırladılar.

Mrt

Şubat Ayındaki Yeşil Kart Ödüllerimizi Öğrencilerimize Verdik.